BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.434,39
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan kadın PKK'lı yorumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te 3 kadının öldürülmesine ilişkin, ''iç hesaplaşma'' ihtimalini güçlendiren teknik bilgilerin bulunduğunu belirtti

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gabon, Nijer ve Senegal'i kapsayan Afrika ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. Başbakan Erdoğan seyahati sırasında gündeme dair olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan THY'ye ait ''Ankara'' adlı uçak, saat 06.50'de Atatürk Havalimanı'na indi.

İÇ HESAPLAŞMA OLABİLİR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te 3 kadının öldürülmesine ilişkin, ''iç hesaplaşma'' ihtimalini güçlendiren teknik bilgilerin bulunduğunu belirterek, ''Burası (cinayetin işlendiği yer) aslında içeriden kilitlenen ve bu kilit de öyle tek kilit falan değil, şifreli kilitler. Bu şifreyi bilmeyenlerin açabileceği bir şey değil. O üç kişi bunu açıyor. Onlar da herhalde tanımadıkları insanlara kapıyı açmaz'' dedi.

Başbakan, ''Burada da yine kendi içinde hesaplaşmanın neticesi olabilir veyahut da şu anda bizim atmakta olduğumuz bu iyi niyetli adımları kesmeye yönelik adımlar olabilir. Onun için de sonucunu tabi beklememiz gerekir'' dedi. 

İMRALI'DAKİ GÖRÜŞMELER 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP yetkililerinin İmralı'daki görüşmeler konusunda ''Öcalan'ın koşulları görüşmeye müsait hale getirilmeli'' sözleriyle ilgili, ''İmralı'nın koşulları dünyada hiçbir ülkede olmayandan çok daha iyi koşullardır ve burada adeta özel bakım söz konusudur'' dedi.