BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,71
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan ittifak açıklaması!

AK Parti'li milletvekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz bu işi milli mutabakat olarak görüyoruz. Milli ve yerli olan herkesle hareket edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde 21 ilden milletvekiliyle kahvaltıda buluştu. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, 2 saat 20 dakika sürdü. Erdoğna burada Bahçeli ile yaptığı ittifak görüşmesinin detaylarını anlattı.

MİLLETVEKİLLERİYLE BİR ARAYA GELDİ: AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da yer aldığı toplantıya Ağrı, Balıkesir, Bayburt, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muş, Osmaniye ve Trabzon illerinden milletvekilleri katıldı.

MİLLİ VE YERLİ OLAN HERKESLE: Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli ve yerli olan herkesle birlikte hareket ederiz. Biz seçim ititfakını milli mutabakat olarak görüyoruz. Milli bir mutabakat olacak. Sayın Bahçeli mili ve yerli bir duruş sergiledi " dedi.

VEKİLLERE TALİMAT: Erdoğan "MHP ile yapılacak seçim ittifakına ilişkin "Biz seçim ittifakını milli mutabakat olarak görüyoruz. İttifakı tabanımıza iyi anlatalım" talimatı verdi.

AK Parti'den MHP ittifakıyla ilgili flaş açıklama!