BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
POLİTİKA

Erdoğan’dan İnce’ye otoyol ve köprü cevabı

Antalya'daki mitingde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ücretli köprüler konusunda yöneltilen eleştirilere cevap vererek, 'Bir dahaki bayrama onları da ücretsiz yaparız. Bizi bunlarla ürkütemezsin Bay Muharrem' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya’da yaptığı konuşmasında Muharrem İnce'nin açıklamalarına değinerek, "Devletin köprüleriyle, kamu özel ortaklığı ile yapılmış köprünün ne demek olduğunu bunlar anlamaz. Şimdi bunun üzerinden bile rant elde etmek istiyor Bay Muharrem. Haa haklı da olabilirsin inşallah bir daha ki bayrama başka bir formülle inşallah onları da ücretsiz yaparız. Bizi bunlarla ürkütemezsin Bay Muharrem" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya mitinginde kürsüye çıktı. 24 Haziran'a sekiz gün kala Seyhan Bulvarı'nı dolduran kalabalığa hitap eden Erdoğan'ın sözlerinden satır başları şöyle: 

Toplam uzunluğu 10 kilometreyi bulan 14 tünel yaptık. Bay Kemal, Bay Muharrem ne anlar tünelden. Konya'yı Antalya'ya bağlayacak Demirkapı Tüneli bitmek üzere. Açıldığında tüneli kullananlar dört dakikada karasal iklimden deniz iklimine geçecek.

ÜCRETLİ KÖPRÜLER KONUSU Bir dahaki bayrama ayrı bir formülle onları da ücretsiz yaparız. Bizi bunlarla ürkütemezsin Bay Muharrem.Biz Türkiye'yi 3,5 kat büyütmüş bir iktidarız. Maliyeti 4,5 katrilyon olan Antalya, Alanya ve Gazipaşa yolunda çalışmalar devam ediyor. Antalya-Alanya otoyolunun uzunluğu 155 kilometre. Ön proje çalışmaları bitti, yakında başlıyoruz.

Sitene Ekle