BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.499,09
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan iki sürpriz ziyaret rotayı bir anda değiştirdi

İstanbul'da bulunan ve bugünkü programında kabir ziyareti olan Cumhurbaşkanı Erdoğan evinden çıktıktan sonra sürpriz bir şekilde rotayı Çapa TIP Fakültesi Hastanesine çevirdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünü ziyaret etti. Erdoğan'ın burada tedavi gören bir yakınını ziyaret ettiği öğrenildi. Avrasya Tünelini kullanarak Anadolu Yakasına geçen Erdoğan, daha sonra Rusya maçına çıkacak olan basketbol A Milli Takımını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 14.00'da Kısıklı'daki evinden çıktı. Erdoğan'ın arefe günü mezarlık ziyaretinde bulunması bekleniyordu. Erdoğan sürpriz bir şekilde Fatih Çapa'ya geçti. Erdoğan, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne uğradı.

YAKININI ZİYARET ETTİ

Erdoğan'ın burada tedavi gören bir yakınını ziyaret ettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 15.30 sıralarında hastaneden ayrıldı.

12 DEV ADAMA MORAL ZİYARETİ

Daha sonra Avrasya Tünelini kullanarak Anadolu yakasına geçen Erdoğan, yarın ki Rusya maçı öncesi son antrenmanlarını yapan 12 dev adama moral ziyaretinde bulundu.

Ataşehir'deki Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da aynı zamanda danışmanı olan Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu tarafından karşılanan Erdoğan'ın antrenmanı da izleyeceği öğrenildi.