BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  SEÇİM

Erdoğan'dan Gülen cemaatine yaylım ateşi!

Erzurum'da iftarda konuşan Recep Tayyip Erdoğan, Gülen cemaatine çok sert sözlerle yüklendi

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bir otelde düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan, 30 Mart’ta yerel seçimlerde AK Parti’ye verdiği yüzde 59 oranındaki büyük destekten dolayı Erzurum’u kutladı.

İsim vermeden Gülen cemaatini çok sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Erzurum, 30 Mart'ta ihanet şebekelerine, şer ittifaklarına, vatanına ihanet edenlerle iş tutan CHP’ye, MHP’ye gereken dersi çok güçlü şekilde verdi" dedi.

ERZURUM FİTNECİLERİ FARK ETTİ

Yerel seçimler öncesindeki Erzurum mitingindeki sözlerini anımsatan Erdoğan, isim vermeden Güler cemaatine yüklendi:  

Erzurum'u, o muhteşem basiretiyle gerçek gönül insanıyla sahtesini birbirinden ayıracağını söylemiştik. Erzurum'un şaşmaz ferasetiyle vatanseverliği ile vatanında fitne çıkaranı birbirinden ayıracağını, gerçek ilim erbabıyla alim maskesi arkasında sığınanlarla arasındaki farkı ortaya koyacağını ifade etmiştik. Erzurum, kendisinden bekleneni, kendisine yakışanı yaptı. Erzurum, her zaman olduğu gibi hakkın, doğrunun, istiklalin ve vatanseverliğin yanında saf tuttu.

VATANA İHANET ETTİLER

Dadaş, 30 Mart'ta ihanet şebekelerine, şer ittifaklarına, vatanına ihanet edenlerle iş tutan CHP’ye, MHP’ye gereken dersi çok güçlü şekilde verdi. Bir kez daha her birinize, tüm Erzurum'a sonsuz şükranlarımı ifade ediyor, Allah sizlerden razı olsun diyorum.