BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
POLİTİKA

Erdoğan'dan Fransa'ya Kur'an tepkisi! Siz aşağılıksınız

Fransa'da Yahudi ve Hristiyan cemaati temsilcileriyle yazarların da bulunduğu 300 kişinin imzasıyla yayınlanan Kur'an-ı Kerim'den şiddet ve Yahudi karşıtı fikirleri yaydığı gerekçesiyle bazı ayetlerin çıkarılması yönündeki bildiriye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın gündeminde Fransa'da Yahudi ve Hristiyan cemaati temsilcileriyle yazarların da bulunduğu 300 kişinin imzasıyla yayınlanan Kur'an-ı Kerim'den şiddet ve Yahudi karşıtı fikirleri yaydığı gerekçesiyle bazı ayetlerin çıkarılması yönündeki bildiri de vardı. Bildiriye çok sert tepki gösteren Erdoğa siz bizim kutsalımıza saldırsanız da biz sizin kitabınıza saldırmayacağız ama sizi alaşağı edeceğiz diyerek Batı'Ya mesaj verdi. İşte Erdoğan'ın o konuşması:

Suriye yönetimiyle geçmişte hem sınır komşumuz hem de kardeşlerimizin temsilci olarak görüşürken samimiydik. Rejim kendi halkına zulmetmeye başladığında Suriyeli kardeşlerimize verdiğimiz destekte de aynı derecede samimi olduk.

ÖMÜRLERİNDE İNCİL'İ OKUMUŞLAR MI? Fransa’da kendini bilmez bir grup çıkmış Kuran’ı Kerim’den bazı ayetlerin çıkarılmasını isteyen bir bildiri yayınlamış bunu söyleyenlerin Kuran’ı Kerim’den haberlerinin olmadığı çok belli de acaba ömürlerinde kendi kitapları İncil’i veya Tevrat’ı veya Zebur’u okumuşlar mıdır?

SİZİ ALAŞAĞI EDECEĞİZ Okusalar herhalde İncil’in de yasaklanmasını isterler ama bunların böyle bir derdi asla yok. Biz batı ülkelerini İslam Türk yabancı düşmanlığı konusunda uyardıkça adımız kötüye çıkıyor. Ey batı bak bizim kutsal kitabımıza saldırdıkça şunu bilesiniz ki biz sizin kutsallarınıza saldırmayacağız ama sizi alaşağı edeceğiz bunu da bilin.

Sitene Ekle