BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  MEDYA

Erdoğan'dan Fatih Portakal'a sert tepki: Bu millet patlatır enseni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FOX ana haber bülteninde, vatandaşları ayaklanmaya çağırmakla eleştirilen Fatih Portakal'a sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde Fox Ana Haber bülteni sunucusu Fatih Portakal vardı. Geçtiğimiz hafta Fransa'daki sarı yeleklilerin eylem haberi sonrası ekranda "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa?" diyen Portakal'in sözleri çok konuşulmuştu.

Konya'daki toplu açılış törenine katılan Erdoğan, Portakal'a yönelik belki de en sert eleştirisini yaptı.Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

"HADDİNİ BİL HADDİNİ"
"Bu ara Bay Kemal sokağa çağırıyor. Birileri çıkmış Portakal mıdır, mandalina mıdır nedir, sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Buldun ekranı, bu ekrandan milleti sokağa çağırmak.. Bu ülkede benim milletimin onuruyla oynanmaz, hesabı ağır olur."

PORTAKAL'DAN SES YOK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert tepki gösterdiği Portakal sessizliğini koruyor. Halkı ayaklanmaya çağırmakla suçlanan gazeteci, sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmaması dikkat çekti. Portakal'ın ana haber bülteninde Erdoğan'a cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Fatih Portakal: 'Korkuyorum canıma bir zarar gelecek'

Fatih Portakal hakkında suç duyurusu