BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.426,42
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan Elitaş'a Müge Anlı esprisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, geçen hafta ATV televizyonunda yayınlanan Müge Anlı ile "Tatlı Sert" adlı programa katılarak okuma-yazma seferberliği kampanyasına destek verdi. Bu program ile ilgili gelişen diyaloglar ise AK Parti'de kahkaha tufanına yol açtı.

Abone ol

Erdoğan programdan sonra AK Parti Genel Merkezi'ne geçerek 54 vekille kahvaltı randevusuna katıldı. Erdoğan'ı parti yöneticileri kapıda karşıladı ve asansörde ilginç bir diyalog yaşandı.

Cumhurbaşkanının yanında Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Mahir Ünal ile Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programını konuştular.

Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Erdoğan'ı ATV ekranında izlediğini hatırlatarak, “Müge Anlı ile program çok güzeldi” dedi. Elitaş ise konudan hiç haberi olmadığını ortaya koyarcasına “Müge Anlı da kim?” diye sordu. Anlı'yı tanımadığı ortaya çıkan Elitaş'ın imdadına önce Mahir Ünal yetişti ve Müge Anlı'nın sabah kadın kuşağından en çok izlenen programcı olduğunu söyledi.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ KAHKAHA ATTIRDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise beklenmedik yerden Elitaş'a gönderme yaptı ve “Kevser hanım (Elitaş'ın eşi) Mustafa'ya izin vermez, Müge Anlı'yı izleyemez” dedi.

Erdoğan’ın bu sözleri asansörde kahkaha tufanına yol açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müge Anlı'da seferberlik başlattı