BIST 9.531
DOLAR 32,48
EURO 34,60
ALTIN 2.473,77
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan çok kritik Afrin açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri bir araya geldi. Erdoğan başarıyla devam eden Afrin harekatıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıya farklı illeri temsil eden 24 milletvekili katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü. Programda Antalya, Bayburt, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Yozgat milletvekilleri yer aldı.

PKK'NIN HEDEFİ TÜRKİYE: Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekilleriyle yaptığı toplantıda Zeytin Dalı harekatına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Batı artık bize hak veriyor. Harekat sonuna kadar sürecek. PKK / YPG'nin hedefi Türkiye'dir'' açıklamasında bulundu.

127 YERLEŞİM YERİ İÇİN START VERİLECEK

Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı’nda 13. güne girilirken Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bir yandan kent kırsalındaki operasyonlara yoğunlaşıyor, diğer yandan da Afrin kent merkezinde yapacağı meskûn mahal operasyonları için hazırlık planlarını tamamlıyor. Mevsim koşulları yolunda giderse 12 Şubat itibarıyla Afrin kent merkezinin doğu, batı ve kuzey cephesinde yer alan 127 yerleşim bölgesinin temizliği için start verilecek.

AFRİN'DE 18 HEDEF VURULDU

Planlara göre şubat ayının sonu veya mart ayının ilk haftasında Afrin’de meskûn mahal operasyonu başlayacak.TSK gece boyu 18 hedefin vurulduğunu, toplam öldürülen terörist sayısının 790'a çıktığını duyurdu. Ali Kar ve Zara köyleri temizlendi, Sabah saatlerinde kuşatılan Bülbül kasabası önce düştü.PYD'liler geri çekiliyor.

Afrin'deki teröristler milli silahlarla vuruluyor! Hepsi de...

Sicak çatışma kamerada! Afrin'deki kritik bölge teröristlerden alındı