BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
POLİTİKA

Erdoğan'dan CHP'li Tanrıkulu'na sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) sivilleri vurduğunu iddia eden CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki gösterdi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun terörle mücadelede kullanılan SİHA'ların sivilleri vurduğunu söylemesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ınde gündeminde. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu Tanrıkulu'na karşı sessiz kalmakla eleştiren Erdoğan, "Bu beyler ölen teröristleri savunur hale geldiler. Biz sizleri tanıyoruz zaten." diye tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda Kazakistan'a hareketi öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan tartışmayla ilgili olarak şunları söyledi.

EY TANRIKULU SEN KİMDEN YANASIN

Ana muhalefet partisinin bir temsilcisi çıkıyor; "SİHA'lar sivilleri vurmuş". Nerede o siviller. SİHA'lar teröristleri vuruyor. Bunu CHP'nin temsilcileri vs. durduramaz. Ben beklerdim ki CHP'nin lideri çıksın, "Ey Tanrıkulu, sen kimden yanasın. Güvenlik güçlerinden yana mısın?"

Biz silahlı İHA'larımızı yaptık. Artık terör örgütü kaçacak delik arıyor. Bu beyler ölen teröristleri savunur hale geldiler. Biz sizleri tanıyoruz zaten. Bu alanda da savunma sanayimizi geliştiriyoruz. Silahlanmamızı da gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz. Yeter ki bunları yerli ve milli olarak gerçekleştirelim.

Sitene Ekle