BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Çankaya mesajlı sırt numarası!

Başbakan Erdoğan, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun açılış töreninde sahaya indi, 12 sırt numarasıyla 3 gole imza attı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan sahalara döndü, sırt numarasıyla Köşk'e gönderme yaptı! Erdoğan'ın Başakşehir Stadı açılışında giydiği 12 sırt numaralı forması, 10 Ağustos'ta yapılacak ve 12'incisi seçilecek cumhurbaşkalığı için mesaj olarak yorumlandı.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Başakşehir Stadı açılışında 12 sırt numaralı formasıyla ter döktü. Erdoğan yarım saatlik bir gecikmeyle geldiği açılış töreninde Fatih Terim'in adının stadyuma verildiğini söyledi ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun tabelasının açılışını kürsüye çağırdığı Fatih Terim ile birlikte yaptı.

SÖYLEDİĞİ GİBİ YAPTI TER DÖKTÜ

Açılışın ardından Erdoğan, ünlü isimlerle birlikte sahaya indi. Ter döken ve sahada birbirinden önemli pozisyonlar ile gollere imza atan Erdoğan'ın sırt numarası ise dikkat çekti.

Erdoğan'ın 12 sırt numarası, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimlerle belirlenecek 12. Cumhurbaşkanı için de mesaj olarak algılandı. Erdoğan söylediği gibi daha Çankaya seçimleri belli olmadan 12 numaralı sırt formasıyla ter dökmüş oldu.

12-numara.jpg