BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97
HABER /  MAGAZİN

Erdoğan'dan Avşar kızına yanıt var!

Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Başbakan Erdoğan' a görüşme talebinde bulunan Hülya Avşar, talebine olumlu cevap aldı.

Abone ol

Avşar kızı önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek.

  Hülya Avşar, önceki akşam Tarabya Kıyı Balık'ta akşam yemeği yedi. Yemek sonrası çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avşar, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Twiter'dan mesaj gönderdiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı.

Başbakanlık'tan kendisine geri dönüş yapıldığını belirten Avşar, "Ne olacağını önümüzdeki hafta açıklayacağım. Bir görüşme yapacağız" dedi. Avşar, "Sanatçı dostlarınızdan destek geldi mi?" sorusuna ise "Hayır gelmedi. Zaten öyle bir şey istemiyorum" diye cevap verdi.

Avşar, Gezi Parkı ziyaretleri için “Sanatçı olarak oraya gitmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Sanatçının her zaman yapıcı olması gerekir. Bir taraf olmaktan çok barıştan yana olması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

HÜLYA AVŞAR'DAN EZBER BOZAN GEZİ ÇIKIŞI

Hülya Avşar, "Sanatçının görevi toplanıp Başbakan'a gidip orta yolu bulmak olmalıdır. Bu Yapılanlar doğru değil. Biz sanatçılar geziye değil Başbakana gitmeliyiz aksi taktirde özür dileyecekse dilemez insan psikolojisi, eğer niyet barışsa. Daima demokrasiden yanayım sanatçının görevi arayı bulmaktır büyüklük budur.... " şeklinde mesaj göndermişti.

hulyagezi7.jpg