BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.496,86
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan Anıtkabir'de mesaj: Saldırılar hedefimizden alıkoyamacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'ün mezarını ziyaret etti. Erdoğan Türkiye'ye yönelik saldırı ve tehditlere karşı mesaj verdi.

Abone ol

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Ankara'da kutlamalar başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Atatürk'ün mozalesine çelenk bırakan heyet saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşını okudu. Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Erdoğan, "Tehdit ve saldırılar bizi hedeflerimizden asla alıkoyamayacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyet Anıtkabir'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyet Aslanlı Yol'dan geçerek, Atatürk'ün huzuruna çıktı. Erdoğan, Atatürk'ün mozalesine çelenk bırakırken, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

ÖZEL DEFTERİ İMZALADI

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Destansı bir mücadelenin meyvesi olan bu zafer şanlı tarihimizin altın halkalarından biridir. Ülkemizin egemenliğine yönelik artan tehdit ve saldırılar bizi hedeflerimizden asla alıkoyamayacaktır. Ruhun şad olsun."

RESEPSİYON DÜZENLENECEK

Ankara'da düzenlenen ilk törenin ardından, Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul edecek, Kara Harp Okulunda Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Mezuniyet Töreni'ne katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verecek.