BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.499,92
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'a çok kritik Bahçeli sorusu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli için başkan yardımcılığı teklifinde bulunup bulunmayacağı sorusuna cevap verdi. Erdoğan, bunları konuşmanın erken olduğunu, gönlünden güzel şeyler geçtiğini söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'ye "başkan yardımcılığı" görevini teklif edip etmeyeceği sorusuna cevap verdi. Erdoğan, 16 Nisan'ın Türkiye'de çok şeyin belirlenmesinde önemli bir tarih olduğunu söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Kanal D- CNN Türk ortak yayınında gündeme ilişkin soruları cevapladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "Bahçeli başkan yardımcısı olabilir" sözlerinin hatırlatılması üzerine Erdoğan, Bahçeli ile zaman zaman bir araya geldiklerini ve bazı şeyleri görüşme fırsatı bulduklarını söyledi. Yeni sistemde Devlet Bahçeli'nin görev alıp almayacağı sorusuna ise Erdoğan şöyle konuştu:

"Ortada 2019'a kadar bir hükümet var. Hükümetin tasarrufunda olan çok şey var. Diyelim ki 2019 seçimlerinde şahsım aday göstirilirse ayrı bir konu gösterilmezse ayrı bir konu. Bunların tümü Kasım 2019'dan sonra. Fakat 16 Nisan çok şeyin belirlenmesine faydalı olacağını düşünüyorum. Bu konuda gönlümden güzel şeyler geçiyor."

Erdoğan'dan AB'ye 16 Nisan mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anket açıklaması