BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.507,75
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'a 5 yıl boyunca bunu yapmışlar

Başbakan Erdoğan içtiği ilaçlardan Emine Erdoğan'ın kuaförüne kadar adım adım takip edildi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin 5 yıldır paralel yapılanma tarafından büyük bir takibe alındığı ve gittikleri her yerin adım adım kayıt altına alındığı ortaya çıktı.

Star sinin haberine göre Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kuaföründen, alışveriş yaptığı yerlere kadar her şeyinin en ince ayrıntısına kadar izlendiği belirtildi. Bu paralel takip akıllara Ergenekon dosyasına giren Yaşar Büyükanıt ve ailesinin adım adım takip edilerek fişlenmesi skandalını getirdi.

İLAÇLARINA BİLE TAKİP

Paralel yapının yasadışı izleme ve dinleme ağının en kapsamlısının Başbakan Erdoğan ve ailesi ile ilgili olduğu ortaya çıktı. Başbakan ve ailesinin son 5 yıldır gittiği yerler, yedikleri yemekler, alışveriş yaptıkları yerler, ziyaretleri, tatil mekanları, yurtdışındaki seyahatleri, kuaförleri dahil her yerde izlenerek kayıt altına alındığı belirlendi. Başbakan’ın sağlık durumuyla ilgili büyük bir titizlikle yapılan takipte kullandığı ilaçların neler olduğunun da tek tek not edildiği öne sürüldü. 

ERGENEKON TİPİ FİŞLEME

Başbakan’ın ve ailesinin her detayına kadar izlenmesi, görüştükleri insanların kimler olduğu ve gittikleri yerlere kadar her şeyin kayıt altına alınması akıllara Ergenekon dosyasındaki Genelkurmay eski Başkanı Yaşar Büyükanıt’a yönelik izleme ve zehirleme planlarını getirdi. Büyükanıt’ı zehirleme planları yapanlar eşi Filiz Büyükanıt’ı da fişlemişlerdi. Filiz Büyükanıt’ın görüştüğü kişilerin fişlendiği kuyumcusundan saatçisine, kuaföründen emlakçısına kadar görüştüğü kişiler tek tek kayda alınmıştı. Büyükanıt’ın zehirlenmesi planı kapsamında kendisinin ve eşinin kullandığı tüm ilaçların listeleri tutulmuştu.


erdoganin-pismanligi.jpgErdoğan'ın Cemaat konusunda en büyük pişmanlığı

Habertürk televizyonunda konuşan Ruşen Çakır hükümet cemaat savaşına dair bomba bir analiz yaptı. Cemaat karınca, hükümet ağustos böceği gibi...

İFTİRA KAMPANYASI MALZEMESİ

Paralel yapının oluşturduğu havuzda Başbakan ve ailesine dair hem siyasi hem de özel hayatlarında attıkları her adımın yazıldığı ve takibin aralıksız devam ettiği kaydedildi. Paralel yapılanmanın 5 yıllık kesintisiz takiple elde ettiği belge ve bilgileri zaman zaman montajlayarak Başbakan’a yönelik iftira kampanyasında kullanıldığı ifade edildi.