BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.425,95
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan yeğenine bakın hangi ismi koydu?

Mısır'da Rabia meydanında askeri darbeye karşı yapılan eylemde öldürülen Esma Biltaci'nin adı Erdoğan'ın yeğenine verildi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Mısır'da Müslüman Kardeşler iktidarını deviren askeri darbeye karşı Rabia meydanında yapılan eylemlerde hayatını kaybeden Esma Biltaci'nin ismi Erdoğan ailesinde yaşayacak. Star si yazarı Sibel Eraslan, Başbakan Erdoğan'ın kızkardeşi Vesile Hanım’ın 9 Eylül 2013 günü dünyaya gelen kızına Esma adını verdiğini yazdı.

İşte Eraslan'ın yazısındaki ilgili bölüm:

ADINI "HANNE" KOYACAKLARDI AMA ERDOĞAN "ESMA" DEDİ!

Tayyip Erdoğan’ın, Rabia Meydanı’nda darbecilere karşı direnen Mısır halkı ve şehit edilenler arasındaki Esma Biltaci ile nasıl bir kalp bağı olduğunun samimi ve hiç bilinmeyen bir ayrıntısını paylaşacağım sizlerle... Kız kardeşi Vesile Hanım’ın 9 Eylül 2013 günü dünyaya gelen torunu, ailede büyük bir sevince sebep olmuştur. Çok sevdiği yeğeni Kübra ve eşi Mahmut Halil Can, doğan bebeğe “Hanne” (Hz. Meryem’in annesinin adı) ismini vermeyi düşünmektedirler. Dayıları Tayyip Erdoğan ise yeğenlerine; “Esma Hanne” koyalım teklifini getirir. Bir Esma’yı şehit veren ümmet, yeni doğan binlerce kızına Esma adını vermekteyse, burada siyasetten falan değil, gönülden, ruhtan, gözyaşıyla verilmiş söz’den bahsedilir ancak.

YÜREĞİ YARALI BİR BABADIR TAYYİP ERDOĞAN

Bizlerde isim mühim iştir. İsmin kader yazdığını söyler arifler. İhvanın kızlarından Esma Biltaci 17’sinde şehit edilmiş bir evlattı. Onun aziz ve yürek yakan hatırasını kendi ailesinde sürdürmek isteyen yüreği yaralı bir babadır Tayyip Erdoğan.