BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.474,99
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan verdiği sözü tuttu yarın açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde okuluna spor salonu isteyen öğrencinin isteği kabul edildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde Bursa'da yaşayan bir öğrencinin isteği üzerine inşa ettirdiği okul spor salonunun açılışını yarın gerçekleştirecek.

O dönem Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki Vahide Aktuğ Ortaokulunda öğrenim gören Hatice Kübra Gönder (16), Bursa'da 2011 yılının nisan ayında 32'nci Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında konuk ettiği Arnavut öğrenciyle Ankara'ya gitti.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başbakanlık'ta Erdoğan'ı ziyaret eden grupta yer alan Gönder, ondan okuluna spor salonu yaptırılmasını istedi. Bunun üzerine Erdoğan'ın talimatıyla inşaatına başlanan tesis tamamlandı.  Erdoğan, yarın kentte bu spor salonunun da aralarında bulunduğu bazı tesislerin toplu açılış törenine katılacak.

kübra gönder erdoğan.jpg 
Şu anda Mihraplı Abdulkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi olan Gönder ise ona çiçek vererek teşekkür edecek.