BIST 9.575
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.482,47
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan ve Feyzioğlu'nun senaryo yazdıran fotoğrafı

Başbakan Erdoğan'ın Danıştay'ı terketmesine ezber bozan bir yorum geldi. Taraf yazarı Emre Uslu bu fotoğrafı paylaşıp 'bu mizansen' dedi.

Abone ol

İNTERNET HABER - Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde yaşanan 'terketme' krizine 'uymayan' bir fotoğraf komplo teorileri yazdırıyor.

Kriz patlamadan dakikalar önce çekilen bu fotoğrafta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Başbakan Erdoğan'ın sıcak ve samimi görünen karşılaşması yer alıyor. Erdoğan ile Feyzioğlu Feyzioğlu'nun ikisinin de yüzlerinin güldüğü fotoğraf, 'terketme krizi' yaşanınca komplo senaryolarına malzeme oldu.

Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu'nun teorisine göre yaşananlar bir mizansen ve Feyzioğlu'nu parlatmak için dizayn edildi. Uslu twitter hesabından aşağıdaki fotoğrafa gönderme yaparak şunu yazdı;

screen-shot-2014-05-10-at-2.22.46-pm.png

İŞTE KRİZE UYMAYAN O FOTOĞRAF!

erdoğan-ve-feyzioğlu-daniştay.jpg

FEYZİOĞLU'NU CHP'YE BAŞKAN YAPACAKLAR

Uslu, "Feyzioğlu'nun konuşmasına MUHALEFETE TAHAMMÜL edemiyor yorumları boş. Konu tamamen mizansen. Feyzioğlu'nu CHP genel başkanı yapacaklar" iddiasında bulundu.

ERDOĞAN KEŞFETMİŞ!

MHP Milletvekili Sinan Oğan'dan da benzer bir yorum geldi. Sinan Oğan, twitter hesabından yaşanan krizi "Siyaset alanında başarının gizli formülü kendinden önce "Karşı" tarafı dizayn etmektir. Erdoğan bunu keşfetmiş anlaşılan..." sözleriyle yorumladı.