BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan ve eşinden Özgecan'ın ailesine telefon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan'ın ailesine taziye telefonu açtı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Tarsus'ta öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesine telefonla aradı.

Erdoğan çifti Aslan ailesine başsağlığı diledi.  Erdoğan çifti, cinayeti kınadıklarını söyledi.

cumhurbaskani-erdogan-ve-esi-emine-erdogandan-ozgecan-arslanin-ailesine-taziye-telefonu.jpg
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, acılı aileyi önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra da eşi Emine Erdoğan aradı. Erdoğan çiftinin, Özgecan'ın annesi Songül Aslan ile yaptıkları görüşmede, cinayeti şiddetle kınadıklarını ve genç kızın vefatından son derece müteessir olduklarını ifade ederek, merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına da sabır ve metanet diledikleri öğrenildi. Anne Aslan'ın da kendilerini ayrı ayrı arayarak ailenin acısını paylaşmalarından ve sergilenen duyarlılıktan dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teşekkür ettiği öğrenildi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN ÖZGECAN'IN AİLESİNE TAİZYE TELEFONU

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mersin'de hunharca bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesini arayarak taziyelerini iletti. Davutoğlu, "Bu alçakça saldırının katillerinin gerekli cezayı alması için her şey yapılacaktır" dedi. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Başbakan Ahmet Davutoğlu, il kongreleri için gittiği Karadeniz turu sırasında cinayete kurban giden Özgecan'ın ailesini arayarak taziyelerini iletti. Başbakan Davutoğlu'nun, Özgecan'ın annesi Songül Aslan'a "Bu alçakça saldırının katillerinin gerekli cezayı alması için her şey yapılacaktır" dediği ve her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını söylediği öğrenildi.