BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  SEÇİM

Erdoğan ve Demirtaş'a bağış yapan isim şaşırttı!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kalırken Ekmeleddin İhsanoğlu şaşırtan bir jest yapıp rakiplerine bağış yaptı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim sürecinin centilmence geçmesi mesajını vermek için HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş ve AK Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan adına açılan destek hesaplarına bağış yaptı. 

İhsanoğlu, Erdoğan ve Demirtaş’ın destek hesaplarına “sembolik” olarak 1000’er TL yatırarak “Seçim kampanyası döneminin centilmence geçmesi” mesajı verdi. İhsanoğlu’nun kendisi adına açılan destek hesabına da bağışta bulunduğu belirtildi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ : HEPSİNİ BANA YATIRSAYDIN

HDP adayı Demirtaş ise konuya ilişkin İhsanoğlu'na “Hocam zahmet etmişsiniz, teşekkür ederim, yalnız öbüründe çok var ondan, hepsini bana yatırabilirsiniz rahat olun” diyerek cevap verdi.

İşte o tweet:

screen-shot-2014-07-14-at-2.37.43-pm.png

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI BAĞIŞ ALABİLİYOR

Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk kez halk oylaması ile yapılırken adaylar hazineden genel seçimlerdeki gibi para alamıyor. Bu sebeple her adayın bir seçim bağış hesabı bulunuyor. Selahattin Demirtaş twitter hesabından bağış beklediğini şu ilanla duyurmuştu;

selahattin-demirtaş-seçim-kampanyasi-bağiş-hesabi.jpg