BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.410,52
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ı ağlatan anlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Kongre Kültür Merkezi açılışı ve şehitleri anma programına katıldı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe'de şehitleri anma programı düzenleniyor. Program sırasında 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yaşananlarla ilgili yayınlanan bir belgesel başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere tüm salonu duygulandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, dün Beştepe Kongre Kültür Merkezi açılışı ve şehitleri anma programına katıldı.

Program sırasında 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yaşananlarla ilgili yayınlanan bir belgesel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı duygulandırdı.

Belgesel gösteriminin ardından Başbakan Yıldırım konuşma yaptı. 

İşte Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

"Şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Gazilerimize Türk milleti adına şükranlarımı sunuyorum. Bugün en büyük övgüyü aziz şehitlerimiz hak ediyor. Millet olarak onlarla gurur duyuyoruz.

'KANLARINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ'

Şehitlerimizin kan tek damla kanı bile boşa gitmemiştir, gitmeyecektir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. İnsanlıktan nasibini almayanların bunu yanına bırakmayacağız. Aziz şehitlerimizin isimlerini de asla ve asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

Türkiye'nin her köşesinde Cumhurbaşkanımızın 'İnin meydanlara' çağrısı ile meydanları dolduranları millet unutmayacak.

Şehitlerimizin hatırası yaşatılacak. Şehitlerimizi bu millet asla unutmayacak. Halkın gücü tankın gücünü yenmiştir. TSK içinde FETÖ unsurlarını temizledik.

"NÖBETE DEVAM"

Hakkın ve halkın gücü, tankın gücünü yenmiştir. Anayasa, yasalar, hukuk şüphesiz işleyecektir. Hayat normale dönmüştür ancak demokrasi nöbeti aynen devam etmektedir.

Kürt ile Türk'ün arasına giren teröristleri, Sunni ile Alevi'nin arasına giren hainleri tek tek yok edeceğiz."