BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan twitter'dan sert konuştu!

Başbakan Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, iplerini elinde tutan Türkiye düşmanı çevrelerin verdiği ihaleyi yerine getirmenin mücadelesi içinde." dedi.

Abone ol

Sosyal paylaşım sitesi twitterda açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, iplerini elinde tutan Türkiye düşmanı çevrelerin verdiği ihaleyi yerine getirmenin mücadelesi içinde. Biz, terör örgütüne karşı da terör örgütünün iplerini elinde tutan o Türkiye düşmanı çevrelere karşı da en sert şekilde, en kararlı şekilde mücadelemizi yürüteceğiz." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sosyal paylaşım sitesi twitterda açıklamalarda bulundu. Terör örgütünün Ramazan ayında yaptığı son saldırılarla hiçbir kutsalı tanımadığını, manevi değerlere saygı göstermediğini, bu ülkenin, bu toprakların, bu milletin değerleriyle hiçbir ortak paydasının olmadığını bir kez daha net olarak gösterdiğini kaydeden Başbakan Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, iplerini elinde tutan Türkiye düşmanı çevrelerin verdiği ihaleyi yerine getirmenin mücadelesi içinde. Biz, terör örgütüne karşı da terör örgütünün iplerini elinde tutan o Türkiye düşmanı çevrelere karşı da en sert şekilde, en kararlı şekilde mücadelemizi yürüteceğiz. Terör saldırıları karşısında asla ve asla tek bir geri adım atmayacağız." dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PROPAGANDASINI YAPMAYI BIRAKIN

Yazılı ve görsel medyaya seslenen Başbakan Erdoğan, "Eğer şu güzel ülkemizde, şu 75 milyon vatan evladının sorumluluğunu, mesuliyetini taşıyorsanız bölücü terör örgütünün propagandasını yapmayı bırakın. Onlarla ilgili yazdığınız her cümle, bilesiniz ki onların arayıp da bulamadığı bir propaganda unsurudur."dedi.

Başbakan Erdoğan, vatandaşlardan, Ramazan ayında, sınır karakollarımızda nöbet bekleyen, operasyonlarda göğüslerini kahramanca siper eden tüm güvenlik güçlerinden dualarını eksik etmemelerini istedi.

Terör saldırıları sonrasında öfkesini, nefretini, kızgınlığını teröre ve terör örgütüne değil, bir halka, kardeşlerine yöneltenlerin, terör örgütünün tuzağına düşeceğini ifade eden Başbakan Erdoğan " Biz milletçe bu tuzağa düşmeyeceğiz." dedi.

Erdoğan, Arakan Müslümanları'nın barış ve huzura kavuşması için Türkiye olarak samimi çaba sarf etmeye bundan sonra da devam edeceğini söyledi.