BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan 'tamam' dedi sosyal medya kapıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'tamam' sözü Twitter'da karşılıklı kampanyaya dönüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz' sözlerinden kısa bir süre sonra sosyal medyada #TAMAM etiketi dünya trendlerinin en üst sırasına çıktı.

Abone ol

Twitter'da 'TAMAM' birkaç saat içinde 1 milyondan fazla kişi tarafından paylaşıldı. Muhalif partiler de sosyal medyadaki dalgayı yakalayıp TAMAM tweetleri attı.

ÜNAL'DAN TEPKİ: 24 HAZİRAN GECESİ GÖRÜŞÜRÜZ
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, sosyal medyada başlayan 'T A M A M' mesajlarına tepki gösterdi ve "Sandığın ne anlama geldiğini anlamayan klavye kahramanları, 24 Haziran gecesi görüşürüz" dedi.

"DEVAM ETİKETİ" 2. SIRAYA ÇIKTI: Cumhurbaşkanı Erdoğan destekçileri ise muhaliflere 'Erdoğan ile DEVAM' (#DEVAM) etiketiyle karşılık verdi. DEVAM da kısa sürede dünya trendlerinde 2. sıraya kadar çıktı.

Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener, Muharrem İnce, Temel Karamollaoğlu da Erdoğan'ın sözlerinden sonra TAMAM tweetleri attı. Muhalefet partileri ve adaylarının 24 Haziran'da düzenlenecek erken seçim öncesi Twitter'da tek bir slogan altında kampanya yürütmüş oldu.

Tamam kampanyasına AK Parti'den yanıt gecikmedi. Erdoğan'a destek çıkanlar attıkları tweetlerle devam etiketini ikinci sıraya çıkarttı. Bu arada AK Parti kurmayları da sosyal medya hesaplarından paylaşımlarla 'devam' dedi.

"DEVAM" TWITLERİ