BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,51
POLİTİKA

Erdoğan: 'Son terörist imha edilene veya teslim olana kadar bu operasyonlar devam edecektir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son terörist imha edilene veya teslim olana kadar terörle mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, 'Türkiye'ye ve Türk milletine silah doğrultan ve böyle bir niyete sahip olan hiç kimseye acımayacağız.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son terörist imha edilene veya teslim olana kadar bu operasyonlar devam edecektir " dedi.

SON TERÖRİST ÖLDÜRÜLÜNCEYE KADAR DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye içeride ve dışarıda çok zorlu bir mücadele yürütüyor. Daha dün Irak'ın kuzeyinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda 2 askerimizi şehit verdik. Rabbim tüm şehitlere rahmet eylesin. Terör örgütünü sınırımızın her iki tarafında da rahat bırakmıyoruz, rahat bırakmayacağız. Onları inlerine kadar takip ediyoruz, edeceğiz. Operasyonlar kesintisiz sürüyor. O bölgede yoğun kar var, yoğun bir kış var ama silahlı kuvvetlerimiz, polisimiz, güvenlik korucularımız bu temasları aynı kararlılıkla devam ettiriyor. Son terörist de imha edilene veya teslim olana kadar bu operasyonlar devam edecektir. 

FETÖ MESAJI: ACIRSANIZ ACINACAK DURUMA DÜŞERSİNİZ

FETÖ ile ilgili davalar yavaş yavaş neticelenmeye başladı, elde edilen bilgiler ışığında yeni operasyonlar da devam ediyor. Kazıyana kadar bize durmak yok. Asla ara vermek yok. Hangi kurumumuzda varsa, askerimizde, polisimizde, bakanlıklarımızda, yargıda nerede varsa temizlemeye devam edeceğiz. Onların inlerine girdik zaten. Hep söylüyorum acırsanız acınacak hale gelirsiniz.

Sitene Ekle