BIST 9.683
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.426,39
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan şehit Eren'in annesiyle yaptığı görüşmeyi anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit edilen ve Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Eren Bülbül'ün annesiyle yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da düzenlenen AK Parti İl Danışma Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Az önce Eren’in annesiyle görüştüm. Allah rahmet eylesin. Eren kaç kardeş biliyor musunuz? Bunlar 13 kardeşler. Anneye bak anneye. Ayşe Hanım’ın 13 evladı vardı bir tanesi de Eren’di" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

TARİHİN EN BÜYÜK SALDIRILARINA ŞAHİT OLDUK

Son 4 yılımızda içeride ve dışarıda tarihin en büyük saldırılarına şahit olduk. Türkiye’yi hedef alanlar partimizi boş bırakır mı? Bırakmadılar. Amaçlarından biri de AK Parti’yi sarsmak ve mümkünse parçalamaktı. Tüm bu saldırıları boşa çıkardık.

AZ ÖNCE EREN'İN ANNESİYLE GÖRÜŞTÜM

Az önce Eren’in annesiyle görüştüm. Allah rahmet eylesin. Eren kaç kardeş biliyor musunuz? Bunlar 13 kardeşler. Anneye bak anneye. Ayşe Hanım’ın 13 evladı vardı bir tanesi de Eren’di.

BEN ACABA YANLIŞ MI YAPTIM DEDİ

Bana dedi ki, ''Siz en az 3 dediğiniz zaman ben yanlış mı yaptım diye düşündüm'' dedi. Dedim, ''Olur mu? Sen Allah’ın ve Resulü'nün dediğini yaptın. Sen cenneti 13 evladınla teminat altına aldın''