BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  MEDYA

Erdoğan ölsün diyenlere kötü haber

Abdulkadir Selvi, "Erdoğan'ın ölmesini bekleyenlere kötü haberim var" dedi bunları saydı.

Abone ol

Cemaate yakınlığıyla bilinen AK Parti'den ihraç edilen bir milletvekilinin Erdoğan'ın yoğun bakımda demesi gündeme bomba gibi düşmüş ve sonra gerçek olmadığı anlaşılmıştı.

Yeni Şafak si yazarı Abdülkadir Selvi "kötü haberim" var diyerek Erdoğan'ın sadece kas spazmı geçirdiğini söyleyerek sağlıklı olduğunu duyurdu.

Başbakan yoğun bakımda diye twit atanları, uzun adam ölsün diye beddua edenleri üzecek bir haberim var. Balıkesir'e gidip gelirken gözlem yapma imkanım oldu. Belinde bir kas spazmı yaşanmış. Gezi dönüşünde de doktoru sırtına kas gevşetici bir müdahalede bulundu. Başbakan sapasağlam. Allah uzun ömür versin. Başbakan'ın dirisiyle baş edemeyenler, ölümünden medet umuyorlar. Bu Müslümanlığa sığar mı? Bırakın Müslümanlığı insanlığa sığar mı?

Özal suikasta uğradığında ne demişti. 'Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz'

BEDİÜZZAMAN'IN SÜRÜLDÜĞÜ BARLA... 

Başbakan dün de Isparta meydanındaydı. Son günlerin tartışmasına Isparta'dan yeni bir pencere açtı. Isparta demek biraz da Bediüzzaman demektir. CHP'nin, bileğine kelepçe vurup kuş uçmaz kervan geçmez bir köşe olan Barla'ya sürmesi demektir. Ezan okudu, namaz kıldı, Kur'an okuyup, Risale-i Nur külliyatını yazdığı diye mahkemelerde süründürüp, cezaevlerinde zulmetmesi, kapısına jandarma dikip Kur'an okumasına mani olmaya çalışması demektir.

Zindanlara sürülüp, idamla yargılandığı ve defalarca zehirlendiği halde Bediüzzaman Hazretleri'nin tek parti zihniyetine karşı boyun eğmemesi demektir.

ALİMLER GİDERKEN O TÜRKİYE'DEYDİ 

CHP'nin ezanı ve Kur'an'ı yasakladığı dönemde birçok alim Medine'ye, Kahire'ye giderken Said Nursi, 'Kardaşlarım ben Suudi Arabistan'da da olsa Türkiye'ye gelirdim' demişti.

GÜLEN CHP'YE AKIL HOCALIĞI YAPIYOR 

Fethullah Gülen ise Türkiye'yi terk edip yerleştiği ABD'den Neo Con'larla işbirliği için de Türkiye'ye operasyon yapıyor.

Bediüzzaman, CHP'ye boyun eğmedi, Fethullah Hoca ise CHP'ye akıl hocalığı yapıyor.

Bediüzzaman Hazretleri ne kadar milliyse Fethullah Gülen o kadar milli değildir.