BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan o oyuncuya sert çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, attığı tweetle çok konuşulan oyuncu Mehmet Ali Bora'ya tepki gösterdi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, attığı tweetle günlerce konuşulan oyuncu Alabora'ya dava açılacağının sinyalini verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Sincan'da düzenlediği Milli İrade'ye saygı mitinginde görülmemiş bir kalabalığa hitap etti.

Gezi Parkı olaylarını değerlendiren Erdoğan, AK Parti iktidarına karşı büyük bir oyun oynandığını söyledi. "Olayın aslı Gezi Parkı mı?" diye soran Erdoğan, şunları söyledi: 

"BELGELERLE HEPSİNİ AÇIMLAYACAĞIZ"

"Bunların hepsini sizlere, belgelerle belli bir süre içinde hepsini açıklayacağız, merak etmeyin. Bu işin kaynağı neresi, bunları göreceksiniz. Bu iş, dışarıda ve içeride koordineli olarak yürüyen bir süreçtir. Hepsi belgeleriyle elimizde. Bu ihanet şebekesini milletimize tanıtacağız. Bunları milletimin bilmesi lazım."

Erdoğan'ın hedefinde ise "Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hala anlamadın mı?" diye Twitter sayfasına yazan sanatçı Alabora vardı:

HUKUK VARSA HESABINI SORACAĞIZ

"Reyhanlı saldırısının hemen ardından büyüyen, güçlenen, gücü ve etkinliği artan Türkiye'ye bu sefer bir başka tuzak kurdular. Taksim olaylarının başında sözüm ona bir sanatçı bir twit attı. Diyor ki; 'Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hala anlamadın mı?' Eğer bu ülkede hukuk varsa, sana bunun hesabını soracağız. İşte bu bir itiraftır. Nerede ne var, çok açık ortaya çıkıyor. CHP’nin milletvekili de çıkıyor, mesele Gezi Parkı değil anlamadın mı? Neymiş mesele? AK Parti iktidarını devirmek."

miting.jpg

sincan.jpg