BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Nurettin Yıldız gibilerin fişini çekiverdi!

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinde Erdoğan'ın, verdiği skandal fetvalarla insanların tepkisini çeken son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Nurettin Yıldız hakkındaki sözlerine değindi. Hakan, ben de bütün tacizlerden resmen ve alenen kurtuldum dedi.

Abone ol

Nurettin Yıldız 6 yaşında çocukla evlenilebileceğini, asansörde halvet olabileceği, battaniye ve yorgandan tahrik olunabileceği ve son olarak kadınlara da kocalarından dayak yedikleri için şükretmeleri tavsiyesinde bulundu.

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan son günlerde medyayı meşgul eden Nurettin Yıldız'ın kadınlarla ilgili açıklamasına tepki gösterdi.
Konuşmasında genişçe yer ayırdığı Yıldız'a ağır sözlerle yüklendi. Din adamı ismiyle toplumu yanlış yönlendiren ve tahrik eden açıklamalar yapan din adamlarıyla ilgili Erdoğan; dinde yeri olmayan bazı içtihatlarda bulunyor ve kendi görüşlerini söylüyorlar dedi. Böyle insanların dikkate alınmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, 'Bunlar ya bu asırda yaşamıyorlar, çok farklı bir dünyada yaşıyorlar. Çünkü İslam'ın güncellenmesinin gerektiğini bilmeyecek kadar da aciz bunlar.' açıklamasında bulundu.

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan ise Erdoğan Nurettin Yıldız gibilerin fişini çekiverdi dedi ve kendisinin eleştiri yaptığı için tacizlerden kurtulacağını yazdı. İşte Hakan'ın yazısının o kısmı...

ERDOĞAN FİŞİNİ ÇEKTİ: Asansörde halvet...Battaniyeye hallenme... Ketçaptan şehvet...Kadın dövmenin incelikleri...Buluğ çağına ermemiş kızların evlenmesi...Falan... Ve Tayyip Erdoğan Nurettin Yıldız gibilerin fişini çekiverdi. Güya İslam adına konuşan Nurettin Yıldız ve onun gibi tiplerle ilgili olarak günlerdir yazıp çiziyorum.

Dediklerim şunlardır:Bu adamlar İslam’ı küçük düşürüyor. Bu adamlar İslam aleyhinde propaganda yapıyor gibiler. Bu adamlar İslam’dan soğutma ve İslam’la alay ettirme memurları gibi.

TACİZLERDEN KURTULDUM

Ben böyle dedikçe...Bir güruh...“Sen Nurettin Yıldız hoca efendimize nasıl böyle dersin” falan diye üzerime geldi.Ve bingo! Bütün bu tacizlerden resmen ve alenen kurtuldum!Çünkü devreye Cumhurbaşkanı Erdoğan girdi.

ARTIK BANA HİÇİKİMSE ÖYLE DİYEMEYECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan...Başından sonuna kadar her kelimesine yürekten katıldığım sözlerle... Nurettin Yıldız ve Nurettin Yıldız gibileri...Iskartaya çıkardı. Yaşasın! Artık hiç kimse bana...Sen Nurettin Yıldız hoca efendi hakkında nasıl böyle şeyler dersin diyemeyecek. Çok mesudum çok.

Nurettin Yıldız kimdir eşini dövüyor mu? Dokunan yanar diyorlar...

Nurettin Yıldız'dan skandal fetva: Kadınlar dayak yediği için şükretmeli