BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan müjde verdi! Yakında çözülecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te muhalefete yüklendi. Erdoğan Suriye meselesiyle ilgili önemli bir müjde verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te Türkiye Gençlik Vakfı Gençlik Buluşması'na katıldı. Erdoğan burada gençlere hitap etti.

Suriye meselesinin yakında çözüleceğinin müjdesini veren Erdoğan; "İnşallah pek yakında Suriye krizi de çözülecek, vatan hasretiyle yanan Suriyeli kardeşlerim evlerine dönebilecek" dedi. Erdoğan'ın açıklamalar şöyle:

Sizlere bakarken aydınlık yarınları görüyorum.Polislerimizi ve diğer tüm güvenlik görevlilerimizi yürekten selamlıyorum.

SİZLER TÜM TÜRKİYE'NİN VİCDANISINIZ

Sizler var  ya sizler. Sadece Gaziantep'in değil, tüm Türkiye'nin hem aklı hem vicdanısınız. Bize eğilmek yaraşır mı? Asla. Biz sadece ve sadece rükuda eğiliriz. 

BİZ SADECE ALLAHIN ÖNÜNDE EĞİLİRİZ

Biz sadece ve sadece Allah'ın önünde eğiliriz. Başka kimsenin asla. Ben karşımdaki gençliği kula kul olmayan hakka kul olan gençlik olarak görüyorum. 

"SİZ DİK DURDUKÇA BİZİ KİMSE BU YOLDAN ÇEVİREMEYECEK"

Sizlerden aldığımız güçle yolumuza çok daha kararlı bir şekilde devam ettik. Size huzur dolu, başı dik bir ülke bırakmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. 

KİMSE BİZİ BU YOLDAN ÇEVİREMEYECEK

Siz dik durdukça bizi kimse bu yoldan çeviremeyecek. Hiçkimse bizi gençlere hizmet etmekten alıkoymayacak, koyamayacak. Zira biz sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.

Kalan sadece bir yığındır. 78 milyon Türkiye'yi de bir millet yapan harç kardeşliğimizdir. İnancımızdır.

BİZİ HEP BÖLMEYE ÇALIŞTILAR

Türkiye ne zaman şaha kalksa kirli oyunlar sahneye konuldu. Darbelerle, Kürt-Türk ayrımı, Alevi-Sunni ayrımıyla aramıza fesat tohumları ekilmiştir.

HESABINI VERECEKLER

Bütün bu kanlı hesapların tek hedefi Türkiye'nin tek başına ayakta durmasını önlemektir. Bu paralel çete er ya da geç bunun hesabını verecekler. İnlerine gireceğiz dedik girdik.  Bunlar hem milletlerine hem de ümmetlerine ihanet ettiler. Hesabını verecekler. 

KÜRT KARDEŞLERİM, BİZ SİZE NE YAPTIK?

1984'ten bu güne 31 yılda bütün kanlı ve şiddet eylemlerine rağmen hiçbir sonuç alamadılar.Benim Güneydoğu'daki kardeşlerime kandan ve yoksulluktan başka birşey veremediler. 

GENÇLERİ ÖLÜME GÖTÜRDÜLER

Bölge gençlerini bir piyon gibi ölüme intihara gönderdiler. Saldırılar terör örgütünün tetikçi ve maşa olduğunu gösterdi.Kürt kardeşlerime sesleniyorum, biz size ne yaptık?

HASTANE YAKANLAR KKÜRTLERİN DOSTU DEĞİL

Şemdinli'de hastaneyi yakıp yıkanlar benim dindar Kürt kardeşimin nasıl dostu oluyor. Bunlar cami ve okullara bile saldırıyor..

Bunlar barış diyor. Sakın inanmayın. Bunları barış diyor, hastane ve okulları yakmak suretiyle barış mı olur?

SURİYE MESELESİ YAKINDA ÇÖZÜLECEK

Erdoğan; "İnşallah pek yakında Suriye krizi de çözülecek, vatan hasretiyle yanan Suriyeli kardeşlerim evlerine dönebilecek." dedi.

GAZİANTEP'E SURİYE TEŞEKKÜRÜ

Sizler yüzbinlerce Suriyeli kardeşimize sahip çıktınız dünyaya insanlık dersi verdiniz. Türkiye söz konusu olunca sen ben yok biz varız. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet işte bizim Rabiamız bu.