BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,98
POLİTİKA

Erdoğan: 'Martta büyükşehiri de alacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Vilayet Meydanı'nda halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Vilayet Meydanı'nda halka hitap etti.

Erdoğan'In konuşmasından satırbaşları: Bizim diğerlerinden farkımız ne biliyor musunuz, biz yaptıklarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Onlar ise gençlerin deyimi ile geyik muhabbeti yapıyor. 

Bizim asıl gündemimiz yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerdir. Son 10 yılda Eskişehir'e 21 katrilyon yatırım yaptık. Halep oradaysa arşın burada. Eskişehir'e 3.devlet üniversitesini de kurduk. Eskişehir'de eski stadın yerine millet bahçesi yapıyoruz. Biz aldatan olmadık, biz icraatciyiz.

MART'TA ESKİŞEHİR'DE BÜYÜKŞEHİRİ DE ALACAĞIZ: Mart'ta Eskişehir'de büyükşehiri de alacağız. Bunlardan birşey olmaz. Buraya hızlı treni getirdik mi? Tüm bölünmüş yolları yaptık mı? Eskişehir şehir hastanemiz dev bir eser, bu yıl sonuna kadar hizmete alıyoruz. Eskişehir'de proje aşamasında olan 11 sağlık tesisimiz var.

 Eskişehir'de TOKİ aracılığı ile 9827 konut projesini hayata geçirdik. Eskişehir-Ankara hızlı tren hattına Konya ve İstanbul'u dahil ettik. Eskişehir-Konya üzerinden Karaman'a bu yıl bağlanacak. Eskişehir'de baraj ve 8 gölet inşa ettik.

SİZLERE BURADAN SÖZ VERİYORUM: Eskişehirli çiftçilerimize 1,5 katrilyonluk tarımsal destek verdik. Eskişehir'de bir teknokent ve 16 AR-GE merkezini kurduk. Şimdi buradan sizlere bir söz daha veriyorum Eskişehir'i 2019 Türk Dünyası eğitim başkenti ilan ediyoruz. Bunun hayırlı olmasını diliyorum. Eskişehirli, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile bugünlere geldi. Eskişehir 24 Haziran'da tercihimizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz?

Sitene Ekle