BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25
POLİTİKA

Erdoğan: Maalesef FETÖ'cülere kaptırdık!

Erdoğan; 'Cumhuriyet tarihinin en büyük reformlarını yaptık ama bir şeyi gerçekleştiremedik. UYAP gibi önemli teknolojiyi maalesef FETÖ'cülere kaptırdık. Orayı o kendi sinsi emelleri için acımasız kullandılar' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de düzenlenen Adalet Şurası'nda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Adalet Şurası'nda FETÖ'yle ilgili bir özeleştiri yaptı. Erdoğan ''Cumhuriyet tarihinin en büyük reformlarını yaptık ama bir şeyi gerçekleştiremedik. UYAP gibi önemli teknolojiyi maalesef, bu bir özeleştiridir, FETÖ'cülere kaptırdık'' dedi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

MAALESEF UYAP'I FETÖ'CÜLERE KAPTIRDIK

Cumhuriyet tarihinin en büyük reformlarını yaptık ama bir şeyi gerçekleştiremedik. UYAP gibi önemli teknolojiyi maalesef, bu bir özeleştiridir, FETÖ'cülere kaptırdık. Orayı o kendi sinsi emelleri için acımasız kullandılar. Oradan da en büyük zulmü bir gördük. Her şey yolunda giderken adaletle davranmak nispeten daha kolay olabilir. Zor olan kriz dönemlerinde aynı davranışı sergileyebilmektir.

GECİKEN ADALET ADALET DEĞİLDİR

Geciken adalet, adalet değildir. Onun için de imkan bulduğumuzda hemen bu konuyu önceliklerimizin en başlarına aldık. Milletimizin, şeriatın, yani adaletin kestiği parmak acımaz ifadesi, buradaki sınırsız teslimiyet duygusu, ağır aksak işleyen hukuk sistemine değil, hakiki adalete karşıdır. Gerek kanun yaparken gerekse uygularken mihenk noktamızın daima adaletin tesisi olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Ne zaman adalet yolundan ayrılmışsak işte o zaman gerilemiş, sorunların ağırlığı altında ezilmişizdir.

Sitene Ekle