BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan: Kusura bakmayın ısırarak yiyeceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin ile görüşmesi öncesinde fuaye alanındaki ikramlıklardan aldığı nektarini bıçakla kesmek istemedi, 'Kusura bakmayın ısırarak yiyeceğim' diyerek çevresindekileri gülümsetti.

Abone ol

G-20 zirvesi kapsamında Antalya'da bulunan ve zünya liderleriyle görüşenCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gazeteciler arasında dün akşam ilginç bir an yaşandı.

Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesi öncesinde fuaye alanındaki ikramlıklardan bir nektarin aldı. Nektarini bıçakla kesmek isteyen Erdoğan daha sonra basın mensuplarına dönerek 'Kusura bakmayın ısırarak yiyeceğim' deyince, salondakiler arasında gülüşmelere neden oldu.

ERDOĞAN'IN SON GÖRÜŞMESİ PUTİN İLE...

Türkiye'nin dönem başkanı olduğu G-20 Liderler Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Erdoğan, günün son görüşmesinde Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi.

G-20 Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği Regnum Otel'deki basına kapalı görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmede Türk tarafından Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Rus tarafından da Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov hazır bulundu.

PUTİN'DEN İNGİLİZCE CEVAP: GOOD VERY GOOD

Basın mensuplarının görüntü aldığı sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e 'Merkel ile görüşmeniz nasıl geçti' diye sordu, Putin de ingilizce olarak 'good very good' diyerek gülümsedi.