BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  DÜNYA

Erdoğan korkutulmuş ve beyni yıkanmış

Nazlı Ilıcak ortaya öyle bir iddia attı ki program sahibi kahkahayı bastı. Ilıcak'a göre 'Meğer Erdoğan'ın beyni yıkanmış. '

Abone ol

- CNN Türk ekranlarında Aslı Aydıntaşbaş'ın yerine Akif Beki ile Karşıt Gündem'de konuşan Sabah si yazarı Nazlı Ilıcak'tan ilginç açıklamalar geldi.

ERDOĞAN'IN BEYNİ YIKANMIŞ DEDİ
BEKİ KAHKAHAYI BASTI!


AKP ile cemaat arasındaki dershane savaşlarını yorumlayan Nazlı Ilıcak, Başbakan Erdoğan'ın yanlış yönlendirildiğini söylerken ilginç ifadeler kullandı. "Başbakan Erdoğan korkutulmuş etrafı çevrilmiş ve beyni yıkanmış olabilir." diyen Nazlı Ilıcak izleyenler kadar Akif Beki'yi de güldürdü. Ilıcak'ın sözleri karşısında kahkaha atmaktan kendini alıkoyamayan Beki benzer bir iddianın Gülen için de dillendirildiğini ancak bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İşte canlı yayındaki o diyaloglar:

Akif Beki: Başbakan başkalarının dolduruşuna mı gelmiş? Başbakan kendisine karşı bir hareket olup olmadığını anlayamaz mı?

Nazlı Ilıcak: Başbakan Erdoğan korkutulmuş etrafı çevrilmiş ve beyni yıkanmış olabilir. Bunun sonucunu görüyoruz. Daha bunun başka yansımalarını da göreceğiz.

Akif Beki: Ben bu tür akıl yürütmelere karşıyım. Bu dediğinin aynısı Fethullah Gülen için de söyleniyor. Yanlış aktarılıyor, yanlış anlatılıyor deniyor.

AKİF BEKİ KAHKAHA ATTI




BU KARARI CHP ALSAYDI AKP KIYAMETİ KOPARTIRDI

Nazlı Ilıcak, hükümetin dershaneleri kapatmaya yönelik çalışmalarını 'acil davranış' olarak yorumladı. Ilıcak, "Bir şeye taş atarken, bunun eğitimdeki yansımalarını düşünmek lazım. Bu acil davranış, cemaat çatışmasının bir parçası olarak yorumlanabilir. CHP bu kararı alsaydı, AK Parti kıyameti koparırdı" diye konuştu.

2004 MGK KARARININ DERSHANELERLE BİR İLGİSİ YOK

2004 MGK'sının dershane kararıyla hiçbir alakası olmadığını da sözlerine ekleyen Ilıcak, daha önceki yazılarında bahsettiği gibi, bunun 2000 MGK'sında 'irticayla mücadele strateji' gereği ortaya çıkarılan bir adım olduğunu da sözlerine ekledi...