BIST 9.098
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,85
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan komutanlara resepsiyonda 'hazır olun' dedi

KUZEY Irak gerilimi savaş rüzgarları estirirken Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar İran'a gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da TBMM resepsiyonunda TSK'nın iki numarası Yaşar Güler'e 'hazır olun' mesajı verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TBMM'de düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyonunda komutanlara Kuzey Irak konusunda "biz her an hazır olalım her şeye" dedi.

Kuvvet Komutanları da “hazırız” yanıtını verdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın İran'a gittiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyona katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir süre sohbet etti.

ERDOĞAN'DAN KOMUTANLARA : HAZIR OLUN
Erdoğan, TBMM'de düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyonunda kuvvet komutanlarıyla selamlaştı. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar ile bir süre sohbet eden Erdoğan, "Genelkurmay Başkanımız İran'a gitti." dedi.

Erdoğan'ın "Biz her an hazır olalım her şeye." sözlerine komutanlar "Hazırız." diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile sohbet etti.

Erdoğan'dan MTV zammı için konuştu

Bahçeli'den CHP'ye Erdoğan çağrısı