BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan: Karanlık güçlerin besleyip büyüttüğü örgütlerin başını ezdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara aday tanıtım toplantısında konuştu. İlçe adaylarını tek tek tanıtan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu sert eleştirdi ve "PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ'ye kadar karanlık güçlerin besleyip büyüttüğü, üzerimize saldığı ne kadar örgüt varsa hepsinin başını ezdik, eziyoruz." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ilçe aday tanıtım toplantısında konuştu. Adayların tek tek tanıtıldığı toplantıda Erdoğan, CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Dünya çapında Türkiye'nin faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiğini belirten Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle:

"Çankaya'nın ismi büyük ama içindeki hizmete bakınca ne yazık ki berbat, rezalet. Yenimahalle ayrı öyle.

"Ülkemizi ve milletimizi hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz çalışırken en çok saldırıya kimden maruz kaldık, en çok engeli kimden gördük biliyor musunuz? Evet, ana muhalefet partisi."

KENDİ MEŞRUTİYETİNİ SORGULA
Bay Kemal, ‘Türkiye demokrasiden uzaklaşıyor’ iftirasını atıyor. Şimdi de tutmuş bizim meşruiyetimizi, cumhurbaşkanlığımızı sorguluyor. Bay Kemal, önce sen partinin içindeki meşruiyetini sorgula. Bak şu anda, senin kendi genel başkan yardımcıların bile sana dümdüz çakıyor."

TABANIN RAHATLASIN
Dünyanın neresinde 9 seçim üst üste kaybedip hala koltuğuna yapışan anamuhalefet başkanı bulabilirsiniz. Senden başka yok. Meşru değilsin. Bir an önce git de şu CHP'nin tabanı rahatlasın."

HEPSİNİN BAŞINI EZDİK
PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ'ye kadar karanlık güçlerin besleyip büyüttüğü, üzerimize saldığı ne kadar örgüt varsa hepsinin başını ezdik, eziyoruz."

ANKARA'YA ŞEHİR HASTANESİ MÜJDESİ
Yakında Bilkent Şehir Hastanesi’ni açıyoruz. Havalimanı sayısını 56’ya çıkardık. Doğal gazın gitmediği il kalmadı.

Savunma sanayii, en büyük ilerlemeyi sağladığımız stratejik alanların başında geliyor"