BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.514,85
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan istifaları mı istedi? Beştepe'ye bakın kimi çağırdı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'ye AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı çağırdı.

Abone ol

Dün akşam Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti'de önemli bir isimle daha görüştü.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Beştepe'de Erdoğan'la görüştü. Erdoğan'ın Kaya'yı Beştepe'ye çağırması, ismi konuşulan bazı belediye başkanlarının istifasını istemesi yönünde talimat verip vermeyeceği merakını tekrar alevlendirmişti.

RESMİ PROGRAMINDA YOK

Erdoğan'ın, Erol Kaya ile görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmenin detaylarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

RESMİ PROGRAMINDA YER ALMIYORDU

Bu görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi programında yer almadı. Erdoğan'ın resmi programında sadece Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile olan görüşmesi yer alıyordu. 

GÖKÇEK 'PROJEYİ ANLATTIM' DEMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından twitter'dan açıklama yapmıştı. Gökçek şunları yazdı:

Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim... Bu gece görüştük... Sn. Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum. Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim. Kamuoyunun bilgisine.

Gökçek ne yapacak? AK Parti kulislerinden sızdı