BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.405,47
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun o görüntüsü

Çankaya Köşkü'ndeki Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tokalaşmaması damga vurdu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyetin 90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde kutlamaları kabul etti. Törene katılan Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu tokalaşmadı.

İki lider geçtiğimiz 30 Ağustos töreninde de tokalaşmamış ve bu durum haberlere de konu olmuştu.

KILIÇDAROĞLU, ORGENERAL ÖZEL İLE SOHBET ETTİ

Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e tebriklerini iletmek üzere Çankaya Köşkü’ne gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, protokol sırasında beklerken ayak üstü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile sohbet etti. Kılıçdaroğlu ve Özel, uzun süre sohbet etti.a.20131029121751.jpg

BAŞBAKAN ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU İLE TOKALAŞMADI

Çankaya Köşkü’ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e tebriklerini iletmek için protokoldeki yerini aldı. Başbakan Erdoğan, protokolde hazır bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Orgeneral Necdet Özel ve etrafında bulunan Bakanlar kurulu üyeleri ile tokalaştı. Başbakan Erdoğan, Orgeneral Necdet Özel’in yanındaki sırada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı.

HABERAL İLK DEFA ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDE

Ergenekon davasından tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e tebriklerini iletmek üzere protokoldeki yerini aldı. Haberal, ilk defa Çankaya Köşkü’ne çıkarak milletvekili sıfatıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e tebriklerini iletti.

İŞTE O AN!