BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.430,29
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan: İki özel harekatçı bana mesaj attı ve...

30 bin öğretmenin atama töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan iki özel harekatçının kendisine mesaj attığını ve bu mesajın kendisini çok duygulandırdığını söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 bin öğretmenin atama töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasında kendisine iki özel harekatçının attığı resimli mesajda 'yürü uzun adam arkandayız' dediğinden bahsetti ve çok duygulandığını anlattı.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'YA ATANAN ÖĞRETMENLERE NASİHAT

Kura çekildiğinde Doğu'ya Güneydoğu'ya atanan öğretmenlerimiz üzülür ve bir an önce oradan kaçmaya çalışırsa yine olmaz. 'Kurada  Güneydoğu'ya, Doğu'ya çıktı. Hemen Batı'ya nasıl gelirim?' Bunun telaşı içine  kapılanlar varsa yine yanlış, olmaz.

BU TOPRAKLAR BİZİM VATANIMIZ

Biz şuna inanacağız. 780 bin kilometrekare  ile bu topraklar bizim vatanımızdır. Sıkıntılı yerler var, doğru. İşte bak o  sıkıntılı yerlerde şu anda bu kadar şehitler veriyoruz değil mi? Niye veriyoruz,  bu toprakları yeninden vatan yapabilmek için veriyoruz."

"BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI"

Dün bana resimli bir mesaj geldi. 2 özel harekat polisi. Türk bayrağı arkada şöyle bir yazı yazmışlar "Yürü Uzun Adam, arkandayız" diye. bu mesaj beni çok duygulandırdı İnanıyorum ki bu topraklarda yavrularınızı alacaksınız. Onların zihin dünyasını nakış gibi işleyeceksiniz.