BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.497,18
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan için görülmemiş güvenlik önlemi!

Bu sabah saatlerinde Ukrayna'ya uçan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'a da ziyarette bulunacak. Erdoğan'ın yarın Sırbistan'a yapacağı resmi ziyaret sırasında 3 Bin Sırp polisinin görev yapacağı belirtildi.

Abone ol

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Sırbistan'a yapacağı resmi ziyaret sırasında 3 Bin Sırp polisinin görev yapacağı belirtildi.

ÜÇ BİN POLİS ERDOĞAN'I KORUYACAK

Sırp basınında yer alan haberlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuciç ile ikili ve heyetlerarası görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sırbistan'a yapacağı ziyaret sırasında 3 Bin polisin ve 50 özel korumanın görev yapacağı belirtildi.

YENİ PAZAR-SANCAK'I DA ZİYARET EDECEK

Ziyarette çok sayıda Türk Bakanın ve 185 işadamının da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edeceği haberde, ziyaret kapsamında ayrıca Türkiye - Sırbistan İş Forumunun gerçekleştirileceği ifade edildi. Söz konusu ziyaret kapsamında çeşitli alanlarda anlaşmaların imzalanmasının öngörüldüğü belirtildi. 10-11 Ekim tarihleri arasında Sırbistan'da kalacak olan Erdoğan'ın, programı çerçevesi kapsamında Yeni Pazar-Sancak'ı da ziyaret edeceği yer alıyor.