BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.427,55
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan için çok sıkı 'suikast' önlemi! Krem bile yasak...

Bosna ziyareti sırasında suikast yapılacağı ihbarı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan için alınan sıkı güvenlik önlemleri çok daha sıklaştırıldı. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, "Bu kadarını görmemiştim" diye yazdı.

Abone ol

GEÇTİĞİMİZ hafta sonu yaptığı Bosna Hersek ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a suikast yapılacağı ihbarı gelmiş ve Erdoğan da bu ihbarı doğrulayarak "MİT'ten bilgisini aldım" demişti. İşte o ihbarın ardından Erdoğan'ın etrafındaki sıkı güvenlik önlemleri daha da sıklaştırıldı. 

BU KADARINI GÖRMEMİŞTİM?.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı programlarda uygulanan sıkı güvenlik önlemleri suikast ihbarının ardından daha da sıklaştırıldı. Erdoğan'ın AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı dünkü toplantıda alınan güvenlik önlemleri için Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, "Erdoğan’ın katıldığı programlarda sıkı güvenlik önlemleri uygulanıyor. Ama bu kadarını görmemiştim" diye yazdı. İşte Selvi'nin yazısının ilgili bölümü...

MAKYAJ ÇANTALARINDAKİ KREMLER ALINDI... "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı programlarda sıkı güvenlik önlemleri uygulanıyor. Ama bu kadarını görmemiştim. Kaç güvenlik noktasından geçtik bilmiyorum. Tırnak makasından, kadınların makyaj çantasındaki kremlerine kadar el konuldu. Anlaşılan Bosna’daki suikast ihbarının etkisi buralara da yansımış."