BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan için 1 milyon sure okutuluyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Erdoğan için okutulan 1 milyon Fetih Suresi etkinliğine katıldı.

Abone ol

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "(Başbakan) Ona yapılmak istenenler Osmanlı'ya da yapılmak istenenlerdir. Baktılar başbakanımız başarılı oluyor. Darbe teşebbüsleri, komplolar, tezgahlar, suikast girişimleri... Rabbim Fetih suresinin sırrıyla bu ülkede yaşayan masum, mazlum vatandaşlarımızın duasıyla onu korudu ve bugünlere getirdi" dedi.

Eker, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 150 yıllık bir özlemin ve hasretin tasavvuru olduğunu belirterek, 14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bir kadronun harekete geçtiğini söyledi.

OSMANLI'YA DA AYNISI YAPILDI 

"Başbakanımız, 'Durmak yok, yola devam' dedi. Millette her seçimde onu daha iyi anladı. Ona yapılmak istenenler Osmanlı'ya da yapılmak istenenlerdir. Baktılar başbakanımız başarılı oluyor. Darbe teşebbüsleri, komplolar, tezgahlar, suikast girişimleri... Rabbim Fetih suresinin sırrıyla bu ülkede yaşayan masum, mazlum vatandaşlarımızın duasıyla onu korudu ve bugünlere getirdi" diyen Eker, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye için bir şans olduğunu kaydetti.

 ŞANTAJLA MONTAJLA 

İçeride birtakım taşeronlar ve uluslararası birtakım zihniyet güçleriyle el birliğiyle bir oyun sahnelendiğini ifade ederek, "Bu defa şantajla montajla iftirayla sayın başbakanımızı, 'Acaba nasıl itibarsızlaştırırız?' dediler. Gezi olayının zamanı çok manidar. Tam Türkiye'nin IMF'ye borcunun ödendiği son günün ertesinde, üçüncü köprünün temelinin atıldığı süreçte, uluslararası havaalanının ihalesi yapıldığı zamanda gerçekleştirildi. Okunan bu surelerin hürmetine çok teşekkür ediyoruz. Allah hayır dualarınızı kabul etsin" şeklinde konuştu.

Osmanlı Ocakları Bölge Başkanı Abdullah Demir de Osmanlı Ocakları olarak Türkiye genelinde okuttukları 1 milyon Fetih suresinin hatminin Başbakan Erdoğan'ın yarın Diyarbakır'da gerçekleştireceği miting öncesinde yapıldığına işaret etti.