BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan günde kaç saat uyuyor?

Basbakan Recep Tayyip Erdogan Rus Rossiya 24 Tv'nin programına katıldı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan Rus televizyonunun sorularını yanıtladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın haber kanalı Rossiya 24 TV'nin sorularını yanıtlarken, günde ortalama 6 saat uyuyabildiğini, kilosunu korumaya çalıştığını söyledi.

Başbakan Erdoğan, dün akşam yayınlanan 'Formula Vlasti' (İktidar Formülü) programında, Rus resmi haber ajansı İtar-Tass Başkan Birinci Yardımcısı Mihail Gusman’ın sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan, Türkiye ile Rusya arasında çok sıcak ilişkiler bulunduğunu, devletler arasındaki diyalog sürecinde karşılıklı güvenin arttığını vurguladı.

Başbakan Erdoğan, Rusya ile Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin yanı sıra savunma alanındaki işbirliği konularının da birlikte ele alındığını anlattı. Türkiye’nin Kıbrıs’ta garantör ülkelerden biri olduğunu, KKTC ile Kıbrıs Rum Kesimi’nin UEFA’nın yaptığı düzenleme ile futbolda yakınlaşabileceğini söyledi.

Programda, Başbakan Erdoğan’ın geçmişten günümüze görüntüleri getirilirken, futbol tutkusu gündeme getirildi. Gusman’ın geçmişte futbol oynadığını hatırlattığı Başbakan Erdoğan, “Sürekli koşturuyoruz, kilomuzu her zamanki gibi korumaya çalışıyoruz. Zinde olmamız lazım. Günde ortalama 6 saat uyuyabiliyorum" dedi.
 

"1 AYLIK ZİYARETLERDE VİZE KALKMALI"

Başbakan Erdoğan, bir soru üzerine Türkiye ile Rusya arasındaki vizeleri tamamen kaldırmaya hazır olduklarını, 1 aylık süreli ziyaretlerde vizelerin kaldırılmasının gidiş- gelişleri çok kolaylaştıracağını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Türk tatil kıyılarında Rus turistlerin sayısı giderek artıyor. Ülke vatandaşlarınızı Türkiye’de ağırlamak memnuniyet verici. Tabii ki gelecekte de bu alandaki karşılıklı işbirliğimizi artıracağız" dedi.
 

"MARMARAY, DEVRİMDİR"

Başbakan Erdoğan, İstanbul ile ilgili bir soru üzerine kısa süre önce Marmaray’ı açtıklarını hatırlatarak, "Marmaray bir devrimdir. Asya ile Avrupa’yı denizin dibinde birleştirdik" diye konuştu.