BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan gece yarısı konuştu! Çok önemli bir karar açıklayacağız

İSTANBUL Kısıklı'daki evinde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdopan flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çarşam günü illi Güvenlik Kurulu ardından Bakanlar Kurulu toplantısıyla da önemli bir kararı açıklayacağız" dedi.

Abone ol

İstanbul Kısıklı'da halka seslendi. Erdoğan konuşmasında, "Hükümetimiz şu anda önemli bir hazırlığın içinde ve çarşamba günü inşallah Milli Güvenlik Kurulumuzu toplayacağız. Milli Güvenlik Kurulundan sonra da bir Bakanlar Kurulu toplantısı yapacağız ve Milli Güvenlik Kurulu ardından Bakanlar Kurulu toplantısıyla da önemli bir kararı açıklayacağız" dedi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı'da halka seslendi. Erdoğan konuşmasında, “Çarşamba günü önemli bir karar açıklayacağız” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları...

"ÖNEMLİ BİR KARARI AÇIKLAYACAĞIZ"

Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmek için Kısıklı'da toplananlara seslenirken, yaşanan sürecin atlatılacağını vurguladı.

Bakanlar Kurulu toplantısıyla da önemli bir kararı açıklayacağız. Şimdi burada açıklamayacağım."

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda gayet güzel bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Hükümetimiz şu anda önemli bir hazırlığın içinde ve çarşamba günü inşallah Milli Güvenlik Kurulumuzu toplayacağız. Milli Güvenlik Kurulundan sonra da bir Bakanlar Kurulu toplantısı yapacağız ve Milli Güvenlik Kurulu ardından Bakanlar Kurulu toplantısıyla da önemli bir kararı açıklayacağız. Şimdi burada açıklamayacağım." diye konuştu.

Erdoğan, bir sürecin başlatılacağına işaret ederek, zamanla yarışıldığını, süratle karar alıp, süratle neticeye varmak gerektiğini belirtti.

FETHULLAH GÜLEN'İN İADESİ

Adalet Bakanlığının bu hafta dosyaları hazırlayacağını ve ABD'den Fetullah Gülen'i isteteceğini açıklayan Recep Tayyip Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ulusal medyamızda birkaçı dışında, sağolsunlar bir birliktelik gördüm, bir beraberlik gördüm. Fakat uluslararası medyada Pensilvanya'yı ziyaret edenler var. Ben buradan dünyadaki uluslararası medyaya sesleniyorum: Ey medya, ABD'de çifte kuleler yıkıldığı zaman, acaba bu uluslararası medya gidip de Bin Ladin'le bir röportaj yapsaydı buna nasıl bakardınız? Olumlu bakar mıydınız? Fakat, Türkiye'de böyle bir darbe girişiminde buluşan şahsın takımının kendisine verdiğiniz 400 dönümlük arazide gidip kendisiyle şu anda röportaj yapanlara nasıl sıcak bakıyorsunuz? Bugün de bir uluslararası CNN'e röportajım oldu, orada bunu örnek olarak verdim. Dünyanın bunu görmesi, dinlemesi, bilmesi lazım. Her akşam bir uluslararası medya grubuyla da bunları devam ettireceğiz. Anlatmamız lazım, bilmeleri lazım. Fakat öyle veya böyle, inşallah tren tekrar raylara oturmuştur."