BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan erken seçimde meydanlara çıkacak mı? Bomba kulis

Erdoğan erken seçim sürecinde meydanlara çıkacak mı? Yazar Ömer Şahin, merak edilen soruya köşesinde yanıt verdi.

Abone ol

Gazeteci yazar Ömer Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olası erken seçimde meydanlara inmeyeceğini yazdı.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÖNCESİ ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU

7 Haziran seçimleri öncesi Erdoğan’ın açılış törenleri çok fazla tartışılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahaya inmesi AK Parti'nin oy kaybı için gerekçe gösterilen nedenler arasında gösterilmişti.

AK Parti-CHP koalisyon görüşmeleri anlaşmazlıkla sonuçlandı, tüm yollar erken seçimi işaret ediyor. Peki Erdoğan yeniden yollara düşecek mi? Şimdi birçok kesim Erdoğan’ın olası bir erken seçimde meydanlara çıkıp çıkmayacağını merak ediyor.

Ankara kulislerini yakından takip eden isimler arasında yer alan Meydan Gazetesi Ankara Temsilcisi Ömer Şahin, bu konuyu bugünkü köşe yazısına taşıdı. İşte Şahin'in yazısındaki o bölüm:

DAVUTOĞLU'NA ÇIKMAYACAĞINI SÖYLEMİŞ

"Seçime gidiyoruz ve bu seçimin öznesi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Muhalefet, koalisyonun faturasını da keseceği Erdoğan’a yine yüklenmeye devam edecek. Erdoğan’ın durumuna ilişkin önemli bir kulis bilgisini paylaşayım. Cumhurbaşkanı bu seçimlerde meydanlara çıkmayacakmış ve bunu Başbakan Davutoğlu’na söylemiş. Seçim meydanı yerine salon toplantıları ile idare edecek görünüyor Cumhurbaşkanı. Acaba Erdoğan AK Parti’ye oy kaybettiririm kaygısıyla mı meydanlara çıkmayacak? Malum, bazı partililer 7 Haziran’daki kayıpları Erdoğan’ın mitinglerine bağlamıştı."