BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.248,49
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan dolar bozdurdu Bozdağ dekont gösterdi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dolar hesabını bozdurduğunu belirterek elindeki dekontu gösterdi.

Abone ol

Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dolara ilişkin çağrısının ardından "Cumhurbaşkanı dolar çağrısı yapıyor, kendisi hesapta dolar tutuyor." şeklinde iddialara da cevap vererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hesabına ilişkin dekontu gösterdi.

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Albaraka Türk Bankası’nda 200 bin doları olduğunu iddia etmiş ve “Bu parayı TL’ye bozdurdu mu merak ediyorum” diye sormuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğunu belirterek, “İşte dekontu burada” diyerek dekontu gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Bozdağ’ın gösterdiği dekontun bir kopyasını istedi ve ne zaman bu işlemin gerçekleştiğini sordu. Bozdağ, Özel’e dekontu vermedi.

"BURADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ"

Bozdağ, "Cumhurbaşkanına vurmak size prim yaptırmaz. Vuran kaybediyor, vuran kaybediyor, kaybediyor. Bak, Avrupa'da da vuran gidiyor, dokunan yanıyor. Seçimde de millet hesabının görüyor. Onun için de buradan size ekmek çıkmaz, onu da buradan bir kez daha ifade etmekte fayda görüyorum." diye konuştu.