BIST 9.510
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.492,98
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Demirören'in doktoru açıkladı 'Bugüne kadar ızdırap...'

Erdoğan Demirören 79 yaşında hayata veda etti. Florans Nightingale Hastanesi Başhekimi ünlü işadamının saat 11.53'te öldüğünü söyledi ve ölüm sebebine ilişkin açıklama yaptı.

Abone ol

Demirören Grubu'nun sahibi Erdoğan Demirören hakkında arka arkaya gelen son dakika haberler kafa karıştırmıştı. Demirören'in saat 10.00 gibi ölüm haberi medyaya düştü. Hastaneden ise saat 11.00'da yapılan yazılı açıklamada tedavisinin sürdüğü bilgisi duyuruldu.

Florans Nightingale Hastanesi saat 12.15'te bir açıklama daha yaptı ve Erdoğan Demirören'in öldüğünü duyurdu. Hastanenin başhekimi Özgür Şamilgil medyanın önüne çıkarak açıklama yaptı ve ünlü işadamının ölüm saatini 11.53 olarak duyurdu.

ÖLÜM SEBEBİ NE : Hastane başhekiminin verdiği bilgiye göre Erdoğan Demirören 31 Mayıs 2018 tarihinde hastaneye kaldırılmıştı. Erdoğan Demirören iki haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu.

IZDIRAP ÇEKMEDEN: Kanser hastası olan Erdoğan Demirören'in son günlerinin 'ızdırapsız' geçtiğini açıklayan Başhekim Özgür Şamilgil, "Sayın Demirören, ailesinin yakın ilgi ve alakası, hastanemizin tüm personelinin yoğun desteği ve çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibarıyla tüm ülkemize, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Allah kalanlara sabırlar versin.' dedi.

ERDOĞAN DEMİRÖREN'İN CENAZESİ : Erdoğan Demirören'in cenazesi pazar günü yapılacak. Erdoğan Demirören öğle namazını müteakiben Fatih Camii'nden kaldırılacak.

Hürriyet'in sahibi Erdoğan Demirören öldü? Hastalığı neydi?

Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı..