BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,98
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan Davutoğlu görüşmesi ne zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu görüşmesi merak konusu. Erdoğan ve Davutoğlu görüşmesi yarına ertelendi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesi bekleniyordu. Ancak görüşme yarına kaldı. Gözler seçim sonuçlarının ardından kritik önemdeki Erdoğan Davutoğlu görüşmesinde olacak.

25. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından sonuçları takip etmek için Tarabya’da bulunan Huber köşküne gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geceyi burada geçirdi. Erdoğan, yaklaşık 20 saat sonra Huber köşkünden ayrılarak Atatürk Havalimanı'na gitti.

Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 16.30'da Ankara'ya geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve diğer ilgililer karşıladı.

Erdoğan'ın beraberinde eşi Emine Erdoğan da Ankara'ya geldi.

ERDOĞAN DAVUTOĞLU GÖRÜŞMESİ NE ZAMAN

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesi bekleniyordu. Görüşmenin yarına ertelendiği öğrenildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na çıkacak ve Erdoğan ile biraraya gelecek.