BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  SEÇİM

Erdoğan CHP'li vekillerin belgelerini açıkladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti seçim çalışmaları kapsamında Bingöl Mitingi'nde konuştu.

Abone ol

BİNGÖL Mitingi'nde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li vekillerin dilekçelerini açıkladı. Muhalefete adeta meydan okudu. 'Bunlar üç kafadar. Bitlis’te karar almışlar. CHP MHP BBP DSP DP, Hepsi birleşeceğiz demişler. Onların oyunun toplamı %7...' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli başlıklar:

Laiklik karşıtı yapıların içinde bulunduğu malum zatın, ismini okumuyorum, İzmir’de Nil Basın Yayın Ticaret A.Ş.’de redaktör olarak gösterilip sigortalandığı, bazı basında yer almıştır. Bir yaklaşık 10 yıldan beri ABD’de yaşayan bu zatın, İzmir’deki söz konusu anonim şirketin sigortalandığı doğru mu?

İki, doğruysa bu zatın, bu şirketi sigortalılığı iptal edilecek mi? Sahteyse işe giriş belgesi düzenleyerek, primlerini yatıran şirket hakkındaki yasal işlem yapılacak mı?

Ahmet Ersin – İzmit Milletvekili

Bu CHP’nin kağıdıyla, 26 Mayıs 2008.

Şimdi bir başvuru dilekçesi daha. 9 mart 2005.

TBMM Başkanlığına verilmiş, baya uzunca. Meclis araştırması açılmasını istiyor. Ne diyor biliyor musunuz? Özet veriyorum. Kimileri yazılarıyla, kitaplarıyla, bu kuruluşların, malum okulların, laikliğe aykırı eğitim yaptığını belirtmiş. Malum zat, tarikatının militan yetiştirerek, devlette kadrolaşmayı amaçladığını ifade etmiş. 2001 yılında malum zat hakkında, laik devleti değiştirerek dini kurallara bağlı devlet kurmak amacıyla, yasa dışı örgüt kurmak gerekçesiyle bir dava açılmıştır. Dava olumlu olumsuz bir sonuca bağlanmamıştır

Mustafa Kazalcı , CHP Denizli milletvekili ve 69 arkadaşı

Peki bu arkadaşlar arasında kim var? Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili.

Şimdi kol kola bak beraberler, görüyorsunuz.

Ortaöğretim kurulunda risale adlı bir dersi konulmuş mudur? Risale diye bir kitap okutulmakta mıdır?

İmza Kemal Kılıçdaroğlu. CHP İstanbul milletvekilleri. Bu arada risalenin ne olduğunu bilemeyecek kadar konunun uzağında onu da söyleyeyim.

"CHP NEDİR Kİ?"

Bunlar tabi çark belgeleri. Bunlar darbe için, milli iradenin yıpranması için nasıl ittifak edildiğinin belgesidir. CHP nedir ki? CHP demek ezanın Türkçe okunması demektir, Kur'an ve nice eselerin yasaklanması demnektir. Camilerin ahıra depoya çevrilmesi demektir. CHP Said-i Nursi'nin hem ölüsüne hem de dirisine zulüm demektir. Onların ablaları varsa, bizim ablalarımız da burada. Onların abileri varsa bizim abilerimiz de burada. 30 Mart akşamı sandıkları patlatacağız.

"CHP DE MHP DE ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR"

MHP bunların yanında. Bunlar üç kafadar. Bitlis’te karar almışlar. CHP MHP BBP DSP DP, Hepsi birleşeceğiz demişler. Onların oyunun toplamı %7, 40 çürük yumurtadan 1 sağlam yumurta olmaz. Daha düne kadar Pensilvanya hakkında en ağır ifadeleri kullanan MHP şu anda Pensilvanya’nın yedeği oldu. Yavru muhalefet olmayı bıraktı yavru telekulak oldu. CHP de MHP de adeta üç maymunu oynuyor. 30 Mart'ta Bingöl üç kafadara da hesabını soracak. Bir kez daha demokrasiye sahip çıkacak.

Bingölü kardeşlerimin evine inşallah doğalgazı getireceğiz. Depremzede kardeşlerimiz için TOKİ'yle adeta yeni bir bingöl inşa ettik. Bir yıl içinde bitirdik bunu. Düzce, Sakarya, Kocaeli depreminde hatırlayın ne yaptılar hükümeti terk edip gittiler. Biz geldik bütün oraları süratle yaptık hamdolsun bitirdik.

buyuk.20140311173835.jpg