BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,55
HABER /  SEÇİM

Erdoğan cemaate Yozgat'tan yüklendi

Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin önündeki en büyük tehlikenin paralel yapı olduğunu vurgulayarak, "Devletten tasfiyesini için yürütülen çalışmaları adım adım takip ereceğiz" dedi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye’nin önündeki en büyük tehlikelerden biri olan paralel yapının devletten tasfiyesini sağlamak için yürütülen çalışmaları adım adım takip ereceğiz" dedi.

Başbakan Erdoğan, Yozgat'ta, Şehir Stadı yanında düzenlenen iftar programında, vatandaşlara hitap etti.

"İnşallah sizlerin teveccühüyle cumhurbaşkanı seçilmem halinde, Yozgat’a verilen her sözün, başlatılan her yatırımın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bundan hiç endişeniz olmasın" diyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

VERDİĞİMİZ SÖZDEN DÖNMEDİK 

"Yozgat ile birlikte Türkiye’nin 81 vilayetine karşı böyle bir sorumluluğum var. Eğer bunu yapmazsam, eğer birilerinin isteği gibi Çankaya köşkünden çıkmayan cumhurbaşkanı olursam asıl işte o zaman görevimi yapmamış, sözümü tutmamış olurum. Biz bugüne kadar milletimize verdiğimiz sözden geri dönmedik. Hiçbir ahdimize sadakatsizlik etmedik.

PARALEL YAPI'YI TASFİYE EDECEĞİZ

10 Ağustos'tan sonra yine milletle birlikte koşturmaya, mücadele vermeye devam edeceğiz. Türkiye’yi 2023 hedeflerine, 2053 hedeflerine, 2071 hedeflerine muhakkak kavuşturacağız. Çözüm sürecini başarıyla sonuçlandıracağız. Türkiye’nin önündeki en büyük tehlikelerden biri olan paralel yapının devletten tasfiyesini sağlamak için yürütülen çalışmaları adım adım takip ereceğiz."