BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.426,06
HABER /  MEDYA

'Erdoğan çekilsin' diyen AKP’li yazar kim! Ahmet Kekeç yazdı

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç bugünkü köşe yazısında 'Erdoğan çekilsin' diyen AKP’li yazarın kim olduğunu açıkladı. Kekeç'in isim vermeden işaret ettiği kişi yazar Hakan Albayrak.

Abone ol

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren yazılarıyla dikkat çeken Hakan Albayrak'a yüklendi.

Albayrak, uzun bir süredir ülkenin iç ve dış meselelerde ülkenin kötüye gittiğini savunuyordu.  

Kekeç, "‘Erdoğan çekilsin’ diyen AKP’li yazar" başlıklı bugünkü yazısında isim vermeden Karar gazetesi yazarı Albayrak'ı hedef aldı.

Albayrak'ın bir yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için kullandığı “Gittikçe yükselen bir tepki var. Bu tepki şimdilik homurtu halinde ama ‘kuvveden fiile çıkması’ an meselesi...” ifadesini köşesinde aktaran yazar, yazısında şöyle devam ediyor:

(...)Karar yazarı “tehdit dilini” bırakıp açık konuşsa, daha saygın bir muhalif tutumu benimsemiş olmaz mı?

Merakımı muciptir (muhtemelen “kötü gidişat”ın sorumlusu olarak gösterilen isim de merak ediyordur), “AK Parti çevreleri” olarak zikredilen muhitlerde konuşulanların, aynen hükümet mahfililerinde ve hatta Beştepe’de de konuşulduğuna ilişkin “karine” nedir?

Dışlandıkları düşünülenlerin muhalefeti mi Karar yazarına bunları düşündürtüyor?
Kimler neyi konuşuyor da, Erdoğan’a ulaştıramıyor?
İletişimsizliğin ya da tıkanıklığın kaynağı nedir?
Hem, kim bu hükümet mahfillerindekiler ve Beştepe’dekiler?
Hükümet üyeleri ve Beştepe’deki “danışmanlar” kadrosu mu kastediliyor?
Erdoğan kimler tarafından kuşatılmış böyle!

Diyorum ya, açık konuşsa, daha saygın bir muhalif tutumu benimsemiş olacak... Esasında açık konuşuyor... “Muhayyel” bir başarısızlık tablosu çizerek, daha başarılı olabileceklerin devreye sokulmasını ve başarısızlığın baş mimarı olarak gördüğü Erdoğan’ın çekilmesini istiyor.